Parròquia Puríssima Concepció
Quart de Poblet - Valencia
27ABR 2020
JORNADA MUNDIAL PER LES VOCACIONS


A Hondures des del 27 d’abril fins el diumenge dia 3 de maig, es celebra la setmana nacional de la pregària per les vocacions. El diumenge 3 de maig també és el dia del "Bon Pastor", i també la 57 Jornada Mundial de pregària per les vocacions. "Les Paraules de la vocació" és títol del missatge del Sant Pare per a la Jornada.

El missatge del Sant Pare el trobareu en l'enllaç: http://www.vatican.va/content/francesco/es/messages/vocations/documents/papa-francesco_20200308_57-messaggio-giornata-mondiale-vocazioni.html

Un any més, té lloc la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions, que a Espanya se celebra junt a la "Jornada de Vocacions Natives".Totes i tots els cristians estan cridats a seguir Crist, però hi ha persones que ho són a seguir-lo de una forma particular, a través d'una consagració. Dins d'aquestes vocacions, hi ha una gran diversitat: sacerdots diocesans, religiosos i religioses de vida activa i contemplativa; i consagrats i consagrades d'instituts seculars. Aquest diumenge, l'Església convida a pregar per ells, i per tants joves que estan sentint la crida vocacional en qualsevol d'aquestes formes.

L'enllaç de las Obras Misionales Pontificias (OMP)  el trobareu en: 

https://www.omp.es/presentacion-jornada-vocaciones-nativas-y-jornada-oracion-por-vocaciones/

Foto cortesía de cantaycamina.net.