Parròquia Puríssima Concepció
Quart de Poblet - Valencia
CÁRITAS

En la paràbola del Bon Samaritá (Lc 10, 29-37 ) Jesús ens fa la proposta de com entén Ell que ha de ser l'exercici de la caritat, l'amor solidari, la lluita per una societat més justa i humana. Ell ens convida a realitzar un procés d'acostament, acolliment, acompanyament, transformació de la societat i evangelització dels exclosos i marginats.

Caritas és més que una organització per a solucionar situacions de pobresa, més o menys greus. És una dimensió essencial de la comunitat cristiana i de tot cristià. El grup de Cáritas rep de l'Església el mandat de treballar més específicament en el servei de la caritat i organitzar la comunicació cristiana de béns a favor dels més pobres. 

El grup de Cáritas parroquial anima i estimula a tota la comunitat a viure el manament de l'Amor, és a dir, a confirmar amb obres de caritat, la fe que professa i celebra la comunitat parroquial.

Totes les Cáritas tenen el mateix símbol: els cors; un mateix mòbil: l'amor al germà; i un mateix objectiu; servir als més pobres.
Cáritas està format per tota la comunitat parroquial, però ella delega en un equip de persones que coordina les iniciatives, campanyes i activitats que es deriven dels compromisos que assumeix la comunitat cristiana.
Composen el grup de Càrites parroquial aquells cristians que se senten cridats a treballar de forma més específica en el servei de la caritat. No es constitueix com un grup tancat, sinó que s'obri a tota la comunitat donant-li a conèixer les manques de l'entorn, ajudant a la comunicació de béns i animant a la participació del voluntariat social en accions concretes a favor dels pobres i marginats.

Estem tots els Dilluns de 18:30 a 20:00 hores en la “Antiga Guarderia Parroquial”.

El nostre correu electrònic es caritas_purisima_qdp@hotmaill.com

Per a qualsevol informació, si vols ser voluntari o fer algun donatiu no dubtes  en contactar amb nosaltres.