Parròquia Puríssima Concepció
Quart de Poblet - Valencia
Horario de Misas

 DE LUNES A SÁBADO: 

   19:30 H. (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE A LAS 20:00 H.)

 

  DOMINGOS Y FESTIVOS:

  10:00 H.

  12:00 H. (JULIO Y AGOSTO NO HAY MISA DE 12:00H)

  19:30 H. (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE A LAS 20:00 H.)

 

 

ASSEMBLEA PARROQUIAL

 El proper dissabte, 29 de setembre de 2018, a les 10:00h començarà la jornada on la feligresia (i totes aquelles persones interessades) es reunirà en Assemblea Parroquial, per poder tractar els assumptes relacionats a..

Ver toda la noticia En Comunitat Parroquial
Ordenació Diaconal
08SEP 2018

El pròxim dissabte dia 22 de setembre de 2018, el nostre benvolgut seminarista de Quart de Poblet, Sr. Onofre Gabaldo Sancho, s'ordenarà diaconalment. En convertir-te en diaca est..

Ver toda la noticia En Església-Institució
ARXIU PARROQUIAL. NOVETAT EDITORIAL

L'Arxiu Parroquial ha adquirit el recent estudi sobre els goigs de Sant Onofre, realitzat pel professor jubilat gironí, Sr. José Luis Bartolomé, anomenat "Els goigs de Sant Onofre. Una..

Ver toda la noticia En Novetat Editorial
FESTES MAJORS PATRONALS I POPULARS. Setembre 2018

Als patrons Sant Onofre i Mare de Déu de la Llum; al Crist dels Afligits i a la Mare de Déu de la Bona Mort. Un any més l'enhorabona a totes les clavaries per l'esforç i també per donar test..

Ver toda la noticia En Festes
Nomenament Vicari parroquial

El passat 30 de juny de 2018, va ser nomenat Vicari de la Parròquia Puríssima Concepció de Quart de Poblet, D.Jorge Sequí Ramón, el qual va estar en la nostra Parròquia durant el seu diaconat. ..

Ver toda la noticia En Església-Institució
Campament Juniors Kerigma

Des del dia 2 al 11 d'agost el grup parroquial de Juniors Kerigma, realitzarà una nova edició del seu campament d'estiu. En 2018 el lloc és "Casa Grande" en la localitat d'Utiel.  Un ca..

Ver toda la noticia
L'Arxiu Parroquial i el seu valor social

Recentment, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) ha publicat un article de devulgació de l'Arxiu de la Parròquia. En l'Any Europeu d..

Ver toda la noticia En Arxiu Parroquial
Página 8 de 11 «Anteriores 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Siguientes »