Parroquia Purísima Concepción
Quart de Poblet - Valencia
28ABR 2019
FINALITZA L'ANY DEDICAT A SANT VICENT FERRER


Sant Vicent Ferrer (1350-1419) va ser un dominic valencià que recorregué mig Europa predicant el cristianisme. D'elevada formació intel·lectual, influí marcadament a la cort del Papa Benet XIII d'Avinyó i en l'elecció de la dinastia castellana dels Trastàmara per regnar a la Corona d'Aragó.

El govern valencià va declarar el 2019, 600 anys després de la mort del sant, l'any dedicat a aquest sant patró valencià.

L'Any Sant Vicentí serà clausurat pel cardenal arquebisbe de València,  dilluns 29 d'abril, dia en què se celebrarà la solemne missa de pontifical en la Catedral, a les 10 hores, seguida per una ofrena floral i la processó ordinària amb el seu recorregut habitual.

A la Biblioteca Valenciana Digital, Bivaldi, trobem diferents obres digitalitzades de Sant Vicent Ferrer. http://bivaldi.gva.es/es/estaticos/contenido.cmd?pagina=estaticos/biblioteca_autor

A la nostra Parròquia, enguany, no es celebrarà el "Combregar d'Impedits" per no haver persones que vulguen rebre solemnement la sagrada comunió.