Parròquia Puríssima Concepció
Quart de Poblet - Valencia
09ENE 2021
10 DE GENER, CELEBRACIÓ BAPTISME DEL SENYOR


En aquesta festivitat del Baptisme de Jesús, i per cortesia del Centre Pastoral de Liturgia (www.cpl.es) presentem al Pare les nostres pregàries per les necessitats de l’Església i del món sencer.  Podeu respondre: ESCOLTEU-NOS, PARE.

  1. Per tota l’Església: pel papa Francesc, pel bisbes, els preveres, els diaques i per tot el poble de Déu. Que siguem conscients del baptisme que hem rebut i ens mantinguem fidels a Déu, ferms en la fe. PREGUEM:
  2. Per tots aquells que rebran properament el baptisme, pels seus pares i els seus padrins. Que visquin sempre en la presència de Déu en totes les circumstàncies de la seva vida. PREGUEM:
  3. Pels pobres, els malalts, els que pateixen per qualsevol motiu. Que sentin la força renovadora de Déu en les seves vides i puguin sortir d’aquesta situació dolorosa. PREGUEM:
  4. Per tots els qui tenen responsabilitats en la societat i en la vida pública. Que treballin amb honradesa, mirant sempre i per damunt de tot el bé comú. PREGUEM:
  5. Per tots nosaltres, reunits per celebrar el memorial del Senyor, mort i ressuscitat. Que no ens cansem mai de treballar amb alegria per construir el Regne de Déu. PREGUEM: